Campingpods

Kamperen in een mooie omgeving met het comfort en genot van een huisje.

Weidse landschappen

Prachtige vergezichten, rust en ruimte

Camping de Blijer Wadden in Blije biedt ook unieke campingpods aan voor een bijzondere kampeerervaring. Onze pods zijn geschikt voor 1 – 2 personen en zijn volledig ingericht, inclusief bedden en verwarming. Door de bijzondere vormgeving van de pods ervaart u het gevoel van kamperen in de natuur, terwijl u toch kunt genieten van het comfort en de privacy van een huisje. Onze campingpods zijn gelegen aan een rustige landweg en naast een vaart, waardoor u kunt genieten van de natuurlijke omgeving en de rustige sfeer. Vanaf onze campingpods kunt u de omgeving verkennen en een bezoek brengen aan het historische Elfstedenstadje Dokkum of het Waddeneiland Ameland.

De Boterbloem is een kleine Pod waarin 1 slaapbank staat van 1.90 x 1.40, deze Pod staat op een rustig plekje  waar u s’avonds kunt genieten van de ondergaande zon ! (staat wel verder weg van het sanitair )

In de Pod is het volgende aanwezig: Verlichting, bedden, kacheltje, tafeltje met stoel en een waterkoker.

De Paardenbloem en de Zonnebloem zijn 2 comfortabele Pods voor 2 personen. Hier kunt u ’s ochtends heerlijk genieten van de opkomende zon!  Deze staan vlak naast het sanitairgebouw.  . Picknicktafel is altijd aanwezig.

In de Pod is het volgende aanwezig: Verlichting, bedden, kacheltje, tafeltje met stoelen, een waterkoker, koffiezetapparaat,1 pits elektrisch kookplaatje, pannetje, koekenpannetje, 2 borden, 2 kommetjes , 2 glazen, 2 bekers en bestek, afvalemmer, veger+blik.

Het is de bedoeling dat u zelf uw kussen, slaapzak of dekbed, bed- en linnengoed meeneemt.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de pods

In de afwasgelegenheid is tevens een koelkast en magnetron aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

Wasmachine en droger beschikbaar tegen betaling.

Campingpods
Tarieven

Onze kampeertarieven voor 2024

De boterbloem
Laagseizoen 1 persoon € 24.50 p.n
Laagseizoen 2 personen € 32.50 p.n
Hoogseizoen 1 persoon € 29.50 p.n
Hoogseizoen 2 personen € 37.50 p.n
De paardenbloem en de zonnebloem
Laagseizoen 2 personen € 39.50 p.n
Hoogseizoen 2 personen € 46.50 p.n
Aankomst vanaf 15:00 uur  tot 20:30 uur  /  Vertrek voor 10:00  uur
Reserveren

Online reserveren

Na het indienen van uw reserveringsaanvraag ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk een reserveringsbevestiging in uw mailbox, daarna is uw aanvraag definitief. Lukt het niet om uw reservering online af te ronden, dan kunt u ons ook bellen ,mailen of een whatsapp bericht sturen. Ook voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen: (info@campingblijerwadden.nl of 06-15378578) Wij helpen u graag !

 
© Copyright Camping de Blijer Wadden 2024 Website laten maken? JDJ-ICT